Sunday, January 15, 2012

21. ski camp

Pühapäevast reedeni toimus kauaoodatud YFU Ski Camp. Vigase põlve tõttu oli minek üsna pikalt kahtluse all, aga õnneks otsustasin siiski laagrist osa võtta. Ja olgugi, et ma suusatada ei saanud, oli minek vägaväga õige otsus. Lihtsalt nii hea oli jälle üle pika aja kõiki yfu inimesi näha.
Esimesel laagripäeval toimus gruppides session, kus rääkisime senistest kordaminekutest ja plaanidest vahetusaasta teiseks pooleks. Kui sügisel toimus osa jutust veel inglise keeles, siis seekord oli kõigi keeleoskus juba nii hea, et saime ilusti ainult saksa keelega hakkama.
Järgmistel päevadel grupitööd polnud ning kogu aja saime veeta mäel. Vahetusõpilased jaotati gruppidesse suusatamise/lauatamise oskuse järgi ning staffi liikmete juhendamisel möödusid neli järgmist päeva mäel.
Kuna ma oma haige jala tõttu kahjuks suusatada ei saanud, siis tšillisin laagri juhi Andreasega mäel puhkeruumis ning olin talle sekretäri eest. :) Rääkisime juttu, pildistasime, jõime kakaod ning tegime koos SkiCamp'ist videot. Niipea kui Andi mulle selle saadab, panen filmi ka blogisse üles.
Viimane õhtu toimus laagri Awards'ite jagamine. Mina sain "Almost Staff'i" tiitli, kuna veetsin palju aega staffiga koos ning aitasin neid organiseerimisel jms. Pärast auhindade jagamist läksime veel kohalikku baari ning järgmine hommik peale söömist, koristamist ja kallistamisringi pidime juba rongiga kodudesse tagasi sõitma.
Need viis päeva möödusid nii ruttu ning usun, et igaühel meist oli kahju lahkuda. Järgmine laager toimub mai lõpus ning ühtlasi on see ka viimane kord, kui täies koosseisus üksteist veel näeme. Loodan, et vahepeal toimub siiski mõni väiksem üritus, kus vähemalt osa seltskonda näen.


No comments:

Post a Comment