Thursday, November 3, 2011

15. tegemised

Pole üsna ammu oma tegemistest bloginud, seega mõtlesin, et panen mõne rea kirja.
Pere on endiselt üliaktiivne ja enamus nädalavahetused on kõik päris busyd olnud.
Üks pühapäevaõhtu juba päris ammu käisin klassist Anja, tema õe ja emaga Sole Unos. See on Baselist umbes poole tunni kaugusel asuv vee/wellnesskeskus. Sada erinevat sauna ja samapalju erinevaid basseine. Üks lahedamaid oli ilmselt Surnumere bassein, mis oli nii soolase veega, et hõljusime rahulikult vee peal. Ruum nägi iseenesest üsna jube välja, kuna oli kujundatud nagu koobas ja hulpivad suletud silmadega inimesed jätsid laiba mulje.
Eelmine laupäeva hommik käisime perega talvevarustust laenutamas. Kohe oli näha, et Šveits on tõeline talispordimaa: olgugi, et kell oli alles pool üheksa, oli laenutus paksult rahvast täis ning valida sai sadade erinevate suuskade, laudade vahel. Nüüd olen igatahes oma lillelise varustusega suusahooajaks valmis.:)
Laupäeva pärastlõunal sõitsin Noraga Rothristi. See on üsna väike asula kanton Aargaus, umbes tunni kaugusel Baselist. Nimelt pidas Julia, kellega Noral Alaskal tuttavaks sai, oma 18. sünnipäeva. Renditud oli imepisike metsamajake, kus tegime lõkke peal süüa ja grillisime vahukomme, tantsisime ning mängisime mingeid naljakaid seltskonnamänge. Ööbisime seal ning pühapäeva hommikul sõitsime rongiga üsna varakult kodu poole tagasi.
Pühapäeva õhtul sain veel oma tugiisiku Birkega kokku. Kuna praegu käib Baselis sügismess,(millest kirjutan pikemalt järgmine kord) jalutasime Birkega seal ringi, sõime krõbemandleid ja lobisesime niisama.
See laupäev toimub Baselis PAMAC ehk yfu aastaalguslaagri järgne kokkusaamine. Usun, et see saab lahe olema! Vedas mul, et siin samas korraldati, sest rongipiletitel on ikka väga kirves hind ja kuskile kaugele ilmselt sõitma poleks hakanud. Järgmine kord siis kirjutan kokkusaamise muljetest ja sügismessist.

No comments:

Post a Comment